e-ber - Az online bérszámfejtő szoftver

Próba belépés kérése

Kedves érdeklődő!
Ideiglenes belépési jogosultságot adunk az Ön számára (felhasználónév, induló jelszó), amelyről E-mailen értesítjük. Előzetesen kontrollálni szeretnénk az Ön által megadott E-mail cím valódiságát. Egy kódot küldünk az E-mail címére, amelyet kérünk öt percen belül visszaigazolni a következő lapon.
Helyes kód visszaigazolása esetén ügyfélszolgálatunk létrehozza a jogosultságot (ez nem automatikus, kérjük egy-két napos türelmét).
Amikor a belépése már biztosított, egy tájékoztató E-mailt fog erről kapni (info@e-ber.hu).
A kapcsolattartásunk zökkenőmentes működése érdekében megköszönjük, ha megadja a nevét, telefonszámát.
E-mail cim
Név
Telefonszám
Próba adatok

Tájékoztató a próba verzióról:
A próba során a végleges rendszerrel teljesen azonos módon minden funkció elérhető, a program kezelése is azonos módon történik. Az eltérés annyiban áll, hogy a rögzithető létszám korlátozott, csak a jelen tárgyév elérhető és egy cég kezelhető. A belépésnél a titkosító kulcs file használata ki van iktatva, a belépéshez azt nem kell megadni (a program megrendelése esetén lehet és kell azt használni, amelyet akkor az egyedi felhasználó részére külön megadunk).

Üres adatbázis választásakor mind a cég, mind az alkalmazotti adatok üresek, mindent elölről kell kitölteni.
Minta adatokkal választásakor egy fiktív cég és alkalmazotti adataival (többféle jogviszony mintával) előre feltöltött lesz az adatbázis, tartalmaz januári számfejtéseket is. Ennek előnye, hogy a belépés után nem kell az adatfeltöltéssel foglalkoznunk, rögtön kipróbálhatóak a listák, adatszolgáltatások. Minden adat módosítható, alkalmazotti lista törölhető, bővithető. Amennyiben először az összes számfejtést, majd a törzsből az alkalmazottak is töröljük, akkor visszajuthatunk ugyanoda, mintha üres adatbázissal indultunk volna.

Az Ön által elért próba verzió adatait csak Ön kezeli, más próba verziót kérő ügyfél adatai elkülönülten kerülnek kezelésre, egymás adatait nem látják. Lehetősége lesz arra is, hogy a regisztrációnknál kapott jelszót Ön tetszőlegesen módosíthatja.
Amennyiben a próba után szeretné az E-bér rendszert élesben megrendelni, akkor lehetőség van arra is, hogy az eddig beírt, módosított adatokkal induljon az éles verzió (nem üres adatállománnyal).
Ezen ingyenes próba elérhetőségnél fenntartjuk a jogot, hogy azt előzetes tájékoztatás nélkül megszüntessük.


bérszámfejtés

,

online kezelés

,

bérszámfejtő szoftver

,

pénzügyi szoftver

,

online szoftver

,

ebér

,

könyvelő szoftverek