e-ber - Az online bérszámfejtő szoftver

Próba belépés kérése

Kedves érdeklődő!
Ideiglenes belépési jogosultságot adunk az Ön számára (felhasználónév, induló jelszó), amelyről E-mailen értesítjük. Előzetesen kontrollálni szeretnénk az Ön által megadott E-mail cím valódiságát. Egy kódot küldünk az E-mail címére, amelyet kérünk öt percen belül visszaigazolni a következő lapon.
Helyes kód visszaigazolása esetén ügyfélszolgálatunk létrehozza a jogosultságot (ehhez kérünk 1-2 nap türelmet, ez nem automatikus).
Amikor a belépése már biztosított, egy tájékoztató E-mailt fog erről kapni (info@e-ber.hu).
A kapcsolattartásunk zökkenőmentes működése érdekében megköszönjük, ha megadja a nevét, telefonszámát.
E-mail cim
Név
Telefonszám

Tájékoztató a próba verzióról:
A próba során a végleges rendszerrel teljesen azonos módon minden funkció elérhető, a program kezelése is azonos módon történik. Az eltérés annyiban áll, hogy a rögzithető létszám korlátozott, és csak a jelen tárgyév elérhető. A belépésnél a titkosító kulcs file használata ki van iktatva, a belépéshez azt nem kell megadni (a program megrendelése esetén lehet és kell azt használni, amelyet akkor az egyedi felhasználó részére külön megadunk).
A próba verzióban a könnyebb kipróbálás érdekében azt fiktiv cég és alkalmazotti adatokkal előzetesen feltöltött állapotot biztosítjuk. Az Ön által elért próba verzió adatait csak Ön kezeli, más próba verziót kérő ügyfél adatai elkülönülten kerülnek kezelésre, egymás adatait nem látják. Lehetősége lesz arra is, hogy a regisztrációnknál kapott jelszót Ön tetszőlegesen módosíthatja.
Amennyiben a próba után szeretné az E-bér rendszert élesben megrendelni, akkor lehetőség van arra is, hogy az eddig beírt, módosított adatokkal induljon az éles verzió (nem üres adatállománnyal).
Ezen ingyenes próba elérhetőségnél fenntartjuk a jogot, hogy azt előzetes tájékoztatás nélkül megszüntessük.


bérszámfejtés

,

online kezelés

,

bérszámfejtő szoftver

,

pénzügyi szoftver

,

online szoftver

,

ebér

,

könyvelő szoftverek